Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Menetrend - autóbusz képes leírás - Autóbusz - bérlés, alkatrész.tlap.hu
részletek »

Menetrend - autóbusz - Autóbusz - bérlés, alkatrész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autobusz.tlap.hu » Menetrend - autóbusz
Keresés
Találatok száma - 9 db
Bács Volán Zrt.

Bács Volán Zrt.

A Volán Egyesülés tagjai személyszállítást a menetrend szerinti autóbusz- járatokkal (továbbiakban: autóbuszjárat) a Polgári Törvénykönyv általános, valamint vállalkozási szerződésre vonatkozó előírásai, a közúti közlekedésről szóló 1988. évi I. tv., a 20/1981. (VI.19.) Mt. rendelet szabályai, annak 6. -a alapján készített jelen utazási feltételek, a közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszter ármegállapító rendelete, továbbá a menetrendben, díjszabásban foglaltak és az annak alapján készített menetdíjtáblázatok díjai szerint végeznek. Egyes kérdésekre vonatkozóan a VOLÁN Egyesülés menetrend szerinti személyszállítást végző egyes tagjai (továbbiakban: VOLÁN) kiegészítő utazási feltételeket is meghirdethetnek.

Bakony Volán

Bakony Volán

Pápa város helyi autóbusz-közlekedésében 2012. november 5-étől kezdődően menetrendi módosítások lépnek életbe. Az egyes vonalakon életbe lépő új menetrendet a mellékelt, megállóhelyi indulási jegyzékek tartalmazzák. Megállóhelyi indulási jegyzékek (Érvényes: 2012. november 5-étől)

BKV busz menetrend

BKV busz menetrend

Budapest életében - a város fekvéséből adódóan - mindig központi szerep jutott a közlekedésnek. A Duna és a szárazföldi utak itteni találkozása már az ókorban fontos forgalmi csomópontot alkottak. A források később említik a pest-budai révet, melynek szerepe a honfoglalás után tovább nőtt. A későbbiekben a forgalmat hajóhídon bonyolították le, de a csónakos átkelés jelentőssége a XIX. századig továbbra is megmaradt, majd lassan háttérbe szorult a gőzhajózás térhódításának, illetve a Pest és Buda között létesített állandó hidaknak (Lánchíd: 1849., Margit-híd: 1876.) köszönhetően.

Eurolines Hungary

Eurolines Hungary

Az Eurolines nemzetközi szervezet, nemzetközi közúti személyszállítással foglalkozó autóbuszközlekedési cégeket tömörít magába, mely páneurópai szervezetnek a Volánbusz ZRt. 1994. óta hivatalos tagja. A szervezet célja egységes normatívák alapján országonként azonosan magas színvonalú jármű- és utaskiszolgálást biztosítani minden vonalon.

Hivatalos autóbusz menetrend

Hivatalos autóbusz menetrend

A keresőprogram a Volán társaságok 2011-2012. évi menetrendjeit tartalmazza, melyek 2012. december 8.-ig érvényesek. A Volán társaságok a menetrendeket a menetrendi időszakon belül is módosítják. A módosítások általában 3-5 nappal az érvényességük kezdete előtt kerülnek be az adatbázisba, az esetek többségében minden hónap végén. (A módosítások mértéke egy-egy kisebb földrajzi egység szempontjából lehet jelentős, az adatbázis egésze szempontjából kisebb mértékű.) A keresések így csak 3 napon belül pontosak, ezért kérjük, hogy ha az utazást megelőzően több nappal használja a programot, szíveskedjen az utazás megkezdése előtt egy-két nappal ellenőrizni a kapott adatokat!

Kisalföld Volán

Kisalföld Volán

Utastájékoztató A Kisalföld Volán Zrt. (9027 Győr, Ipar u. 99.), az Allianz Hungária Biztosító Zrt. (1054 Budapest, Bajcsy Zsilinszky u. 54.) és a Volán Biztosító Egyesület (1066 Budapest, Teréz krt. 38.) között létrejött autóbusz utasok balesetbiztosítási szerződésről.

Kunság Volán Kecskemét

Kunság Volán Kecskemét

Társaságunk az utazóközönség, Kecskemét város, Bács-Kiskun megye és hazánk távolabbi vidékei polgárainak szolgálatában áll, ezért küldetésünket abban látjuk, hogy utasainknak a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk a közúti személyszállítás minden területén, és ezzel jobbá tegyük azok életét, akik szolgáltatásainkat igénybe veszik.

Menetrendek

Menetrendek

Volán társaságok belföldi helyközi menetrendje. Ugyanitt megtalálható a MÁV Start Zrt. bel- és külföldi menetrendje, valamint a GySEV Zrt. bel- és külföldi, a BKV Zrt, és a Mahart PassNave Személyhajózási Kft. folyami járatai, menetrendjei.

Szabolcs Volán Zrt.

Szabolcs Volán Zrt.

Társaságunk Kelet- Magyarország legnagyobb létszámú javítóbázisa. Fő tevékenységünk a Szabolcs Volán Zrt. járműparkjának gazdaságos karbantartása és javítása. Tevékenységünkben kezdettől fogva jelen van és kiemelt jelentőségű a külső megrendelői igények teljes körű kielégítése. A jelenleg is működő márkaszerviz szolgáltatásaink mellett nagy hangsúlyt fektetünk a márka független szervízelés minél szélesebb körű kiterjesztésére. Dolgozóink színvonalas munkáját nem csak a nagy tapasztalat, hanem a rendszeres szakmai továbbképzéseken való részvétel is garantálja. Célpiacaink a lakossági és cégek flotta szervízelése egyaránt.

Tuti menü