Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autóbusz - bérlés, alkatrész linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Autóbusz - bérlés, alkatrész képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: autobusz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 97 db
Abibusz

Abibusz

Vállalkozásunk, az Abibusz 1998 óta van jelen a személyszállítási szolgáltatók piacán. Fő profilunk a buszok, kisbuszok bérbeadása sofőrrel együtt belföldi és külföldi utazásokra egyaránt. Profi sofőrökkel és modern, karbantartott buszokkal állunk rendelkezésére! Személyszállítás mellett gyermekprogramok szervezésével, többek között, kirándulások, táborok, oktatások lebonyolításával is foglalkozunk. Akár magánszemély, akár utazásszervező, bízza ránk magát, hiszen teljes körű személyszállítási szolgáltatásokat nyújtunk sokéves tapasztalattal! Látogassa meg internetes oldalunkat a részletes információkért, elérhetőségeinkért, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Agria Volán Zrt.

Agria Volán Zrt.

A vállalkozás több évtizedes múltra tekint vissza. A II. világháborút követően 1949-ben országszerte megalakult a szervezett teher- és autóbusz-közlekedés. A teherfuvarozás országos vállalata Teherautó Fuvarozási Nemzeti Vállalat néven, 1949-ben jött létre.

Apo-Team Kft.

Apo-Team Kft.

Cégünk, az Apo-Team Kft. fő tevékenységi köre a műanyag, üvegszálas termékek gyártása és javítása, valamint műanyag hegesztési szolgáltatások nyújtása sokéves tapasztalattal. Termékeink között lökhárítók, fényszórók, kilincsek, és számos egyéb kategória található. Korszerű és modern eszközökkel végezzük munkákat, ügyfeleink legnagyobb megelégedettségére. Hozott minta alapján vállaljuk bármilyen burkolat, karosszériaelem gyártósablon, szerszám készítésér. Részletes tevékenységi köreinket és szolgáltatásainkat megtalálhatja internetes oldalunkon, minden egyéb fontos információval, és elérhetőségeinkkel együtt. Látogassa meg weblapunkat a részletekért!

Artifex

Artifex

Az Artifex Stúdió Mérnöki Tanácsadó Bt. jelenlegi tevékenységi köreivel 2007-ben alakult formatervezéssel, termékfejlesztéssel foglalkozó vállalkozás. Nagy tapasztalattal rendelkezünk járművek formatervezése, kifejlesztése terén, különös tekintettel a városi és távolsági autóbuszokra.

Autóbusz bérlés - Utazzon kényelmesen!

Autóbusz bérlés - Utazzon kényelmesen!

Meghökkentő buszbérlés árak, túl magas szállítási költségek - ezekre itt nem számíthat! Ha ránk bízza, az autóbusz bérlés gyors és egyszerű lesz. Válasszon minket, ha csoportos túrát szervez, ha az egész csapatot egy fuvarral vinné el egy esküvőre, vagy céges rendezvényre! A kisbusz bérlés - amellett, hogy gazdaságos -, 100%-ig megbízható. Kérjük, még a buszbérlés megkezdése előtt jelezze extrém igényeit - kérésének eleget téve állítjuk össze árajánlatunkat. Hívjon minket most! Buszbérlés Budapest - a jó döntés!

Autóbuszos személyszállítás

Autóbuszos személyszállítás

Vállalkozásunk 1994 óta van jelen az autóbuszos személyszállítás piacán, jelenleg 5 saját járművel, és több alvállalkozóval. Autóbuszos személyszállítást vállalunk kirándulások, színházi és egyéb előadások, városnézés, idegenforgalmi programok, esküvői, reptéri és más transzferek lebonyolítására, Ikarus 280-as csuklós autóbuszokkal belföldön, Mercedes Sprinter és Mercedes Tourismo autóbuszokkal bel- és külföldön egyaránt különböző csoportok (iskolák, óvodák, nyugdíjas klubok, sportkörök, munkahelyek, zenekarok, baráti és egyéb társaságok) részére.

Bács Volán Zrt.

Bács Volán Zrt.

A Volán Egyesülés tagjai személyszállítást a menetrend szerinti autóbusz- járatokkal (továbbiakban: autóbuszjárat) a Polgári Törvénykönyv általános, valamint vállalkozási szerződésre vonatkozó előírásai, a közúti közlekedésről szóló 1988. évi I. tv., a 20/1981. (VI.19.) Mt. rendelet szabályai, annak 6. -a alapján készített jelen utazási feltételek, a közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszter ármegállapító rendelete, továbbá a menetrendben, díjszabásban foglaltak és az annak alapján készített menetdíjtáblázatok díjai szerint végeznek. Egyes kérdésekre vonatkozóan a VOLÁN Egyesülés menetrend szerinti személyszállítást végző egyes tagjai (továbbiakban: VOLÁN) kiegészítő utazási feltételeket is meghirdethetnek.

Bakony Volán

Bakony Volán

Pápa város helyi autóbusz-közlekedésében 2012. november 5-étől kezdődően menetrendi módosítások lépnek életbe. Az egyes vonalakon életbe lépő új menetrendet a mellékelt, megállóhelyi indulási jegyzékek tartalmazzák. Megállóhelyi indulási jegyzékek (Érvényes: 2012. november 5-étől)

Bakony Voltán Zrt.

Bakony Voltán Zrt.

A Bakony Volán Rt.-t az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. alapította 1998. január 1-i hatállyal a jogelőd társaságok részvénytársasággá alakításával. A társaság főbb tevékenységei: - Menetrend szerinti helyi és helyközi autóbusz-közlekedés - Egyéb személyszállítás autóbusszal - Gépjárműjavítás - Gépjármű alkatrész- és üzemanyag kiskereskedelem - Hirdetés, reklámszolgáltatás

Hirdetés
Balaton Volán Zrt.

Balaton Volán Zrt.

A Balaton Volán Személyszállítási Zrt jelenlegi szervezeti formában 1998. január 1-től tevékenykedik. Alapvető tevékenységi körébe a menetrendszerű közúti távolsági (helyközi) személyszállítás, a nem menetrendszerű közúti távolsági személyszállítás és a menetrendszerű közúti helyi személyszállítás tartozik. Az alapfeladatok mellett a helyi adottságokat figyelembe véve a társaság egyéb kiegészítő műszaki tevékenységet végez. A társaság 166 autóbusszal szolgálja ki a helyi, helyközi és különjárati igényeket. 2010-ben 27,4 millió utas vette igénybe a Balaton Volán Zrt. szolgáltatását.A társaság nettó árbevétele 2010-ban 3,73 milliárd forint volt, melynek 85,5%-a származott személyszállításból.

BKV busz menetrend

BKV busz menetrend

Budapest életében - a város fekvéséből adódóan - mindig központi szerep jutott a közlekedésnek. A Duna és a szárazföldi utak itteni találkozása már az ókorban fontos forgalmi csomópontot alkottak. A források később említik a pest-budai révet, melynek szerepe a honfoglalás után tovább nőtt. A későbbiekben a forgalmat hajóhídon bonyolították le, de a csónakos átkelés jelentőssége a XIX. századig továbbra is megmaradt, majd lassan háttérbe szorult a gőzhajózás térhódításának, illetve a Pest és Buda között létesített állandó hidaknak (Lánchíd: 1849., Margit-híd: 1876.) köszönhetően.

BKV Zrt.

BKV Zrt.

1998-tól több kerületi és helyi járat is megindult (City-busz, Újhegy-busz, Palota-busz stb.), amelyek az adott körzet legfontosabb egészségügyi- és közintézményeit kötik össze. A BKV Rt. folytatta a korábbi években megkezdett járműkorszerűsítési és járműbeszerzési programját, amelynek keretében már az esélyegyenlőség jegyében kialakított, a mozgáskorlátozott, illetve nehezebben mozgó idős- és kisgyermekes utasok igényeinek megfelelő járműveket szerez be. 2001-től már 4 db speciális autóbusz segíti a mozgásukban korlátozottak közlekedését, a járművek ún. háztól-házig (megrendeléses) rendszerben működnek.

Budapest - Schwechat

Budapest - Schwechat

A Bestbusz Személyszállító Kft. egy 2012-ben alapított családi vállalkozás. A céget életre hívó filozófia a megbízhatóságon alapszik. A megszűnt magyar légitársaság okán, aki repülni szeretne kénytelen Bécsbe utazni. Szeretnénk ezen a helyzeten segíteni, mivel a rendszeresített járatok nem képesek kiszolgálni az igényeket. Minibuszos traszfereinkkel kényelmesen és biztonságosan, megbízhatóan juthat el Schwechatra. Utazzon Nürnberge a Bestbusz Személyszállító Kft.-vel, ha utazását szívesen töltené pihenéssel, olvasással, alvással a vezetés fáradalmai helyett.

Busport online

Busport online

Egy-két különleges fogást is tartogatott számunkra Vaszari Krisztián: Bergamo városába látogatott még májusban, ahol többek között lefotózta nekünk az ott szolgáló Ikarus 415-ösöket is! Az olasz képeken kívül komáromi és budapesti Trolinapos fotókat talál a Látogató az újdonságok között.

Busz Eger - Albatrosz Kft.

Busz Eger - Albatrosz Kft.

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik autóbuszok bérbeadásával, ezen felül belföldi és más országokba történő személyszállítással. Munkahelyi csoportok, iskolások, kirándulók utaztatását is vállaljuk, azon kívül repülőtéri transzfert, és különjáratot is indítunk. Két saját jól felszerelt, minden igényt kielégítő járművünk mellett több alvállalkozó is rendelkezésünkre áll. Buszvezetőink több ezer kilométert vezettek balesetmentesen! Célunk a biztonság és a kényelem, mely eddigi megrendelőink igényeit tökéletesen kielégítette.

Busz mérettábla

Busz mérettábla

Weblapunk azzal a céllal jött létre, hogy a rendeletek által meghatározott feltételeknek megfelelő mérettáblához mindenki minél egyszerűbben hozzá juthasson! Ezzel szeretnénk segíteni a kollégákat, sorstársakat!

Busz rendelés a Szak-Instrukt-tól

Busz rendelés a Szak-Instrukt-tól

Busz rendelése egész évben, mindenféle utazáshoz: télen például Velencei karneválhoz, osztrák sítúrához, a nyári szezonban és az év többi részében iskolai táborozásokhoz, társas nyaraláshoz, hosszabb buszos kiránduláshoz, koncertekhez, reptéri transzferhez. A Szak-Instrukt utazási irodai ügyfelei közt számos jelentős kül- és belföldi céget találunk. Oktatási intézmények, sport klubok, állami intézmények is gyakran veszi igénybe a kft. által nyújtott autóbuszos szolgáltatásokat. A buszbérlés árak megállapításának módja kilométer és óradíj alapján is történhet, ez az út típusától függ. Erről bővebb információkat találhat a vállalkozás weblapján, valamint az ajánlatkérő űrlap kitöltésével pontos árkalkulációt is kaphat. A vállalkozás olyan, kifogástalan állapotú Mercedes Tourismo autóbuszokkal szállítja az utasait, melyekben többek között légkondicionálás, DVD lejátszási lehetőség (két kijelzőn), fedélzeti WC, GPS navigáció, mikrofon, hűtőszekrény, dönthető ülések találhatóak.

Tuti menü