Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírek, cikkek - autóbusz képes leírás - Autóbusz - bérlés, alkatrész.tlap.hu
részletek »

Hírek, cikkek - autóbusz - Autóbusz - bérlés, alkatrész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autobusz.tlap.hu » Hírek, cikkek - autóbusz
Keresés
Találatok száma - 4 db
Buszközlekedés hírek - Tükebusz

Buszközlekedés hírek - Tükebusz

A Tüke Busz Közösségi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Tüke Busz Zrt.) 100%-os önkormányzati tulajdonú cég, melynek fő tevékenysége a Városi, elővárosi szárazföldi személyszállítás (Teáor 4931) Pécs Megyei Jogú Város közigazgatási területén.

Hungarokamion busz hírek

Hungarokamion busz hírek

Oldalunk olyan privát tulajdonban lévő független oldal, melynek célja a kamionosok, fuvarozók tájékoztatása a munkájukat elősegítő hasznos információkkal, hírekkel! Kiemelten fontosnak tartjuk a jogszabályváltozások követését, valamint igyekszünk hasznos ötletekkel, tanácsokkal és ajánlatokkal segíteni és megkönnyíteni munkájukat!

Pécsi buszportál hírek

Pécsi buszportál hírek

Kérdésed van a buszközlekedéssel kapcsolatban? Nem tudod hogyan juthatsz el A-ból B-be? Vagy szimplán észrevételed van az oldallal kapcsolatban? Akkor nálunk a helyed! Keress minket, és tájékozód, itt minden buszos hírt megtalálsz!

Volánbusz hírek

Volánbusz hírek

A Volánbusz Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság több mint 80 éves múlttal rendelkező személyszállító társaság. A budapesti székhelyű, de országos tevékenységet folytató cég a legnagyobb az országban működő, személyszállítást végző Volán társaság között és sok tekintetben elsőként jegyzik a szakmában. A Mavart néven 1927-ben alapított társaság kezdetben csak 30 autóbusszal rendelkezett, ma már közel 1000 járműből áll a gépparkja.

Tuti menü