Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb autóbuszos oldalak képes leírás - Autóbusz - bérlés, alkatrész.tlap.hu
részletek »

Egyéb autóbuszos oldalak - Autóbusz - bérlés, alkatrész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autobusz.tlap.hu » Egyéb autóbuszos oldalak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Busport online

Busport online

Egy-két különleges fogást is tartogatott számunkra Vaszari Krisztián: Bergamo városába látogatott még májusban, ahol többek között lefotózta nekünk az ott szolgáló Ikarus 415-ösöket is! Az olasz képeken kívül komáromi és budapesti Trolinapos fotókat talál a Látogató az újdonságok között.

Busz retrofeeling

Busz retrofeeling

Ezúttal a Retrofeeling olvasói a főváros buszos közlekedésének őstörténetével ismerkedhetnek meg. Attól a korszaktól kezdve, amikor még lovak húzták az igát egészen a 70-es évek elejéig, amikor a legnagyobb példányszámban gyártott magyar busz meghódította a várost.

Buszos utazás - autóbusz

Buszos utazás - autóbusz

Az autóbusz olyan szárazföldi tömegközlekedési eszköz, amelyet erőgép hajt, magától helyváltoztatásra képes, egyterű és legalább 10 fő szállítására alkalmas. A busz szó a francia omnibus szóból ered, olyan közforgalmú közlekedési eszközként, amit 'mindenki' használhat.

Győri buszok katalógusa

Győri buszok katalógusa

Szeretettel köszöntök mindnenkit! Zátonyi Gergely vagyok, a Győri Buszok Katalógusa honlap vezetője, szerkesztője. Az oldal mindig nagyobb lesz, legalább havonta kétszer frissítésre kerülnek a tartalmak!

Tuti menü