Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Busz bérlés - autóbusz képes leírás - Autóbusz - bérlés, alkatrész.tlap.hu
részletek »

Busz bérlés - autóbusz - Autóbusz - bérlés, alkatrész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autobusz.tlap.hu » Busz bérlés - autóbusz
Keresés
Találatok száma - 35 db
Abibusz

Abibusz

Vállalkozásunk, az Abibusz 1998 óta van jelen a személyszállítási szolgáltatók piacán. Fő profilunk a buszok, kisbuszok bérbeadása sofőrrel együtt belföldi és külföldi utazásokra egyaránt. Profi sofőrökkel és modern, karbantartott buszokkal állunk rendelkezésére! Személyszállítás mellett gyermekprogramok szervezésével, többek között, kirándulások, táborok, oktatások lebonyolításával is foglalkozunk. Akár magánszemély, akár utazásszervező, bízza ránk magát, hiszen teljes körű személyszállítási szolgáltatásokat nyújtunk sokéves tapasztalattal! Látogassa meg internetes oldalunkat a részletes információkért, elérhetőségeinkért, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Autóbusz bérlés - Utazzon kényelmesen!

Autóbusz bérlés - Utazzon kényelmesen!

Meghökkentő buszbérlés árak, túl magas szállítási költségek - ezekre itt nem számíthat! Ha ránk bízza, az autóbusz bérlés gyors és egyszerű lesz. Válasszon minket, ha csoportos túrát szervez, ha az egész csapatot egy fuvarral vinné el egy esküvőre, vagy céges rendezvényre! A kisbusz bérlés - amellett, hogy gazdaságos -, 100%-ig megbízható. Kérjük, még a buszbérlés megkezdése előtt jelezze extrém igényeit - kérésének eleget téve állítjuk össze árajánlatunkat. Hívjon minket most! Buszbérlés Budapest - a jó döntés!

Autóbuszos személyszállítás

Autóbuszos személyszállítás

Vállalkozásunk 1994 óta van jelen az autóbuszos személyszállítás piacán, jelenleg 5 saját járművel, és több alvállalkozóval. Autóbuszos személyszállítást vállalunk kirándulások, színházi és egyéb előadások, városnézés, idegenforgalmi programok, esküvői, reptéri és más transzferek lebonyolítására, Ikarus 280-as csuklós autóbuszokkal belföldön, Mercedes Sprinter és Mercedes Tourismo autóbuszokkal bel- és külföldön egyaránt különböző csoportok (iskolák, óvodák, nyugdíjas klubok, sportkörök, munkahelyek, zenekarok, baráti és egyéb társaságok) részére.

Budapest - Schwechat

Budapest - Schwechat

A Bestbusz Személyszállító Kft. egy 2012-ben alapított családi vállalkozás. A céget életre hívó filozófia a megbízhatóságon alapszik. A megszűnt magyar légitársaság okán, aki repülni szeretne kénytelen Bécsbe utazni. Szeretnénk ezen a helyzeten segíteni, mivel a rendszeresített járatok nem képesek kiszolgálni az igényeket. Minibuszos traszfereinkkel kényelmesen és biztonságosan, megbízhatóan juthat el Schwechatra. Utazzon Nürnberge a Bestbusz Személyszállító Kft.-vel, ha utazását szívesen töltené pihenéssel, olvasással, alvással a vezetés fáradalmai helyett.

Busz Eger - Albatrosz Kft.

Busz Eger - Albatrosz Kft.

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik autóbuszok bérbeadásával, ezen felül belföldi és más országokba történő személyszállítással. Munkahelyi csoportok, iskolások, kirándulók utaztatását is vállaljuk, azon kívül repülőtéri transzfert, és különjáratot is indítunk. Két saját jól felszerelt, minden igényt kielégítő járművünk mellett több alvállalkozó is rendelkezésünkre áll. Buszvezetőink több ezer kilométert vezettek balesetmentesen! Célunk a biztonság és a kényelem, mely eddigi megrendelőink igényeit tökéletesen kielégítette.

Busz rendelés a Szak-Instrukt-tól

Busz rendelés a Szak-Instrukt-tól

Busz rendelése egész évben, mindenféle utazáshoz: télen például Velencei karneválhoz, osztrák sítúrához, a nyári szezonban és az év többi részében iskolai táborozásokhoz, társas nyaraláshoz, hosszabb buszos kiránduláshoz, koncertekhez, reptéri transzferhez. A Szak-Instrukt utazási irodai ügyfelei közt számos jelentős kül- és belföldi céget találunk. Oktatási intézmények, sport klubok, állami intézmények is gyakran veszi igénybe a kft. által nyújtott autóbuszos szolgáltatásokat. A buszbérlés árak megállapításának módja kilométer és óradíj alapján is történhet, ez az út típusától függ. Erről bővebb információkat találhat a vállalkozás weblapján, valamint az ajánlatkérő űrlap kitöltésével pontos árkalkulációt is kaphat. A vállalkozás olyan, kifogástalan állapotú Mercedes Tourismo autóbuszokkal szállítja az utasait, melyekben többek között légkondicionálás, DVD lejátszási lehetőség (két kijelzőn), fedélzeti WC, GPS navigáció, mikrofon, hűtőszekrény, dönthető ülések találhatóak.

Buszbérlés

Buszbérlés

Buszbérlés - Bérlje le az Ön által választott buszt nálunk kedvezményes internet árakon! A hétüléses Mercedes Vianótól kezdve a 68 fős emeletes buszig minden kategóriában megtalálja kínálatunkban az Önnek megfelelő járművet.

Cityliner

Cityliner

Vállalkozásunk 1991 óta foglalkozik személy-szállítással. Hogy ezt milyen színvonalon tettük, arra referenciáink szolgálnak igazolásul. Hogy meggyőződjön arról, hogy cégünk az utasok biztonságát mennyire a szívén viseli, tekintse meg autóbuszparkunkat. Csak olyan, a minőséget és a biztonságot nevében is fémjelző gyártóktól vásároljuk autóbuszainkat, mint a Mercedes, MAN és NEOPLAN.. Autóbuszainkat saját műhelyünkben szervizeljük, ahol éjjel-nappal, érkezés után és indulás előtt is lehetőségünk van azok átvizsgálására, felkészítésére.

Cívis Transzfer

Cívis Transzfer

Szolgáltatásaink iránt, hiszen biztonságosabb és költséghatékonyabb megoldást kínál az utazók számára, mint a személygépkocsival történő utazás a repülőtérre és vissza. Az Ön által megadott címen (otthonában, szállodában) veszik fel autóink és szállítják - a repülőtéri bejelentkezéshez (check in) időhöz alkalmazkodva - az Ön járatához megadott repülőtér megfelelő termináljához. Retúr transzfermegrendelés esetében - visszaútban - a repülőtérről az Ön által megadott címre szállítjuk.

Hirdetés
Cloud 6 Kft.

Cloud 6 Kft.

Cégünk 1990 óta végez személyszállítást igény szerint bel- és külföldön, különböző komfortú, méretű járművekkel. Mindennapos teendőink között szerepel a pár fős speciális csoportok utazási igényeinek kielégítése, valamint a több száz fős incentive csoportok szállítása járműveinkkel.

Csavargó Tours

Csavargó Tours

Vállalkozásom 2002. óta működik, azóta foglalkozom közúti személyszállítással. Belföldre és külföldre egyaránt dolgozunk, folyamatosan bővülő gépjárműparkunkban inmár 8 különböző befogadó képességű busz található! Számomra nagyon fontos az utas elégedettsége, ezért járműveink mindig tiszták, pontosan indulnak és - saját szerviz hátterünknek köszönhetően - megbízhatóak! Gépjárműparkunkat folyamatosan fiatalítjuk, gépjármű vezetőink széleskörű nemzetközi személyszállítási tapasztalatokkal rendelkeznek, udvariasak és segítőkészek!

Cserbusz

Cserbusz

Cégünk jogelődje (Bt.) 1986-tól vesz részt rendszeresen a bel- és külföldi különjárati személyszállításban, kezdetben 45-49 fős autóbuszokkal. 1996-ban Cser Roland Kft-vé alakultunk át, majd 1997-től nyitottunk a kisebb létszámú csoportok felé is. Folyamatos beruházásainknak köszönhetően, mára 9 db Mercedes-Benz minibusszal bővült kapacitásunk, így járműparkunk jelenleg 7-től 35 fős autóbuszokig terjed.

Diák-busz Kft.

Diák-busz Kft.

1993 óta lakosság szolgálatában. Minőség, kényelem, megbízhatóság, korrekt hozzáállás. Személyszállítás, buszbérlés belföldön és külföldön egyaránt! Szerződéses járatok! (különjárat,szerződéses járat,céges különjárat stb) lebonyolítását kedvező áron vállalja. Egyedi ár kialakítás. - Különjárat - Hosszútávú együttműködés

Dömötör Travel

Dömötör Travel

Cégünk közel húsz éve foglalkozik személy- szállítással. Utazási irodák, minisztériumok és egyéb közigazgatási szervek, vállalatok, iskolák számára biztosítjuk az autóbusz bérlés lehetőségét. Minden törekvésünk arra irányul, hogy maximálisan megfeleljük a partnereink által támasztott igényeknek.

EcbTravel

EcbTravel

Autóbuszos utaztatással foglalkozó professzionális kisvállalkozás vagyunk. A 8 fős mikrobuszoktól az 55 fős luxusbuszokig minden típusú autóbuszt tud bérelni nálunk, túrabuszozáshoz, VIP személyek szállításához, városnézéshez, saját szervezésű programokhoz, stb. Buszbérlés során, hogy ne legyen gondja semmire, ránk bízhatja az autóbusz felkészítését. Igény esetén vízforralóval, kávégéppel és hűtővel felszerelt autóbuszt biztosítunk. A hűtőkbe pedig vállaljuk a szendvicsek, üdítőitalok bekészítését is. Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot oldalunkon keresztül!

EuroBus Kft. - Buszbérlés

EuroBus Kft. - Buszbérlés

Cégünk, az Eurobus Travel Service Kft. fő profilja a belföldi és nemzetközi személyszállítás minőségi, karbantartott buszainkkal, 6 és 76 fő között. Számos nagy cég vette már igénybe szolgáltatásainkat, így Ön is bátran számíthat ránk. Mi megtervezzük a legkedvezőbb útvonalat s biztosítunk Önnek repülőtéri, éttermi transzfereket, városnézést, kirándulásokat, európai körutakat, üdülőjáratokat, városlátogatásokat. Sportrendezvényekhez és zenekarok számára utánfutót is tudunk biztosítani. Az összes autóbuszunk az Európai Únió által előírt elvárásoknak megfelelnek. Tekintse meg weblapunkat a részletes információkért és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Europabusz

Europabusz

Vállalatunk 2009 óta végez személy és csomagszállítási feladatokat Európa területén. Kezdetben egy személy végezte a szállításokat, majd 2010 óta egyre növekvő gépjárműparkkal és személyi állománnyal végezzük feladatainkat. A cég vezetését két angol és egy magyar állampolgár végzi.

Tuti menü