Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autóbuszok menetrendje külföldre képes leírás - Autóbusz - bérlés, alkatrész.tlap.hu
részletek »

Autóbuszok menetrendje külföldre - Autóbusz - bérlés, alkatrész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autobusz.tlap.hu » Autóbuszok menetrendje külföldre
Keresés
Találatok száma - 5 db
Buszok Csehországba

Buszok Csehországba

- Autóbuszaink évente 2x mennek át teljes átvizsgáláson ! - Minden autóbuszunk szigorú környezetvédelmi előírásoknak felel meg EURO 2 - 3 - A járműpark max 5 éves. - Minden nemzetközi indulás előtt ellenőrizzük buszainkat a szervizben ! - Sofőrjeink évente 1x vesznek részt biztonsági továbbképzésen - Kétévente 1x vesznek részt sofőrjeink pszichológiai teszteken - Minden sofőrünk min.5 éves tapasztalattal rendelkezik !

Eurorider

Eurorider

Cégünk az 1980-as éve végén kezdte meg működését,először egyszerűbb vállalkozási formába, de pár éve már részvénytársaságként működünk. Sikerült jó hírnevet szereznünk az által, hogy utasaink számára olcsó, de kényelmes és biztonságos utazást nyújtunk Mindig megújuló Setra busz parkunk, úgy Magyarországon, mint Svédországban a legmodernebb. Biztosítékot nyújtanak arra, hogy törzsutasaink, utasaink kényelmesen és biztonságosan utazzanak. Évente közel 160 járatunk indul Svédország és Magyarország között. Felkészült utaskísérőink gondoskodnak utasaink kényelméről és kiszolgálásáról. Büszkék vagyunk, hogy cégünk fennállása óta minden meghirdetett járatunk elindult.Ilyen magas színtű szolgáltatással csak az Euro Rider Busztársaság rendelkezik. Társaságunk tagja a Svéd Buszszövettségnek és rendelkezik utazási garanciával.

Klipperlines

Klipperlines

A Klipperlines segítségével kedvező áron juthat el Németországba, Ausztriába, Csehországba, és Franciaországba. Weboldalunkon megtekintheti menetrendünket és helyet is foglalhat. Kényelmes mikrobuszaink garantálják a kellemes utazást. Forduljon hozzánk bizalommal! A Klipperlines.com-on megtekintheti menetrendünket, de diszpécsereink is várják hívását a nap 24 órájában. Cégünk kényelmes mikrobuszjáratokkal kínál utazási lehetőséget Németországba, Ausztriába, Csehországba, és Franciaországba. Járataink könnyedén elérhetőek Miskolcról és Kassáról Stuttgart, München, Frankfurt, Nürnberg, Köln, Berlin, Hamburg, Bréma, Kassel, Strasbourg vagy Bielefeld is.

Nemzetközi járatok

Nemzetközi járatok

A Student Agency 2006. június 26-án lépett be Magyarországon a köztudatba, mikoris nemzektözi járatait bővítette a Budapest-Prága útvonallal. A jellegzetes sárga luxusbusz azonnal felkeltette a figyelmet és ennek köszönhetően nem is csoda, ha vállalatunk nevét hallva a prágai járattal azonosítanak bennünket. Valójában terveink túlmutatnak ezen, szeretnénk a magyar utasok számára is azt biztosítani, amit már Csehországban és Szlovákiában elértünk: megbízható és színvonalas szolgáltatót, akivel Európa számos országába szívesen utaznak, mert tudják, nevünk garancia a minőségre. Székhelyünk és közlekedési gócpontunk Brünn (Brno), Dél-Morvaország központja. Innen indul és érkezik minden nemzetközi járatunk. Járatainkhoz transzfereket biztosítunk, melyek közvetlenül csatlakoznak a kiválasztott nemzetközi autóbuszra.

Orange Ways

Orange Ways

Cégünk 2007 telén alakult azzal a céllal, hogy gyökeresen megváltoztassa az emberekben az autóbuszon történő utazásról kialakult véleményt. Az OrangeWays magas komfortfokozatú autóbuszai, nemzetközi menetrend szerint, elérhető áron állnak az utasok rendelkezésére budapesti indulással. Úti céljaink között szerepel Prága, Krakkó, Bécs és folyamatosan bővítjük az általunk elérhető városok számát.

Tuti menü