Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autóbusz gyártók képes leírás - Autóbusz - bérlés, alkatrész.tlap.hu
részletek »

Autóbusz gyártók - Autóbusz - bérlés, alkatrész.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autobusz.tlap.hu » Autóbusz gyártók
Keresés
Találatok száma - 4 db
Artifex

Artifex

Az Artifex Stúdió Mérnöki Tanácsadó Bt. jelenlegi tevékenységi köreivel 2007-ben alakult formatervezéssel, termékfejlesztéssel foglalkozó vállalkozás. Nagy tapasztalattal rendelkezünk járművek formatervezése, kifejlesztése terén, különös tekintettel a városi és távolsági autóbuszokra.

Credobus

Credobus

A Kravtex Kft. autóbuszgyártói tevékenységének 1999-es indulásakor a 9,5 méteres buszok magyar piacán keletkezett űr kitöltésében meghatározó és döntően midibuszokat gyártó vállalkozásként látta saját jövőjét. A stratégiák és taktikák helyes megválasztását igazolja, hogy mára a buszgyár nem csupán a cseh eredetű midibuszok gyártásáról ismert, hanem komplex, saját fejlesztésű termékpalettát létrehozva piacvezetővé vált a magyar gyártók között a hazai értékesítés tekintetében

Man

Man

Az MAN összerakja, ami egymáshoz tartozik: innovatív, megbízható járművek és hozzáértő szolgáltatások - a vásárlás előtt és után. Az integrált, mindenre kiterjedő szállítási megoldások a legjobb lehetőségeket biztosítják az Ön járműparkja teljesítményének, valamint a költséghatékonyság növeléséhez.

Rába

Rába

A több mint egy évszázados autóipari tapasztalattal rendelkező Rába Járműipari Holding Nyrt. az iparág egyik legnagyobb magyar vállalata. A vállalatcsoport három stratégiai üzletága haszongépjárművekhez, mezőgazdasági erőgépekhez és földmunkagépekhez kifejlesztett futóműveket, futómű főegységeket és alkatrészeket, haszon- és személygépjárművekhez alkatrészeket, illetve speciális járműveket gyárt.

Tuti menü